POMEMBNO OBVESTILO V ČASU EPIDEMIJE S KORONAVIRUSOM ZA OBISKOVALCE ZDRAVSTVENE POSTAJE POLHOV GRADEC

Zdravstvena postaja Polhov Gradec obravnav zdravstveno neogrožujočih stanj (na primer zaradi glivic, znamenj in drugih neakutnih, nepomembnih sprememb) do preklica ne sprejema.
Obveščajo vas, da pregledi zaradi predvidenih operacij in predoperativnih preiskav zaradi odpovedi na klinikah odpadajo. Nadalje odpadajo številni pregledi na specialističnih ambulantah, vsled navedenega tudi naročanje napotnic za kontrolne preglede ni smiselno, saj bo naročanje na specialistični omejeno.
Odpadejo tudi vsi pregledi v referenčni ambulanti.
Tisti, ki imate okužbo dihal, kašljajte, imate izcedek iz nosu in lahko tudi vročino TER PO SVOJI LASTNI KRITIČNI PRESOJI MENITE, DA IMATE BLAŽJI POTEK BOLEZNI (PREHLADI, VIROZE) IN OCENJUJETE, DA OBISK PRI ZDRAVNIKU NI NUJEN se prosi, da glede na javno objavo (Prof. Beović, dne 14.3. 2020) ostanete doma in tudi BOLNIŠKI STALEŽ UREJATE IZKLJUČNO PO TELEFONU. Vsi ostali, ki menite, da potrebujete pregled pri zdravniku pa OBVEZNO POKLIČETE PO TELEFONU.
Do nadaljnjega poteka naročanje izključno po telefonu in ne po spletni aplikaciji. Po spletni aplikacij je možno samo naročanje redne kronične terapije.
V TEH IZREDNIH RAZMERAH SE TUDI BOLNIŠKI STALEŽ IZJEMOMA ODPIRA IN ZAKLJUČUJE PO TELEFUNU.
Klicatelje zaradi bolečine v prsnem košu in drugih nujnih stanj se usmerja na klicno številko 112.