ODPOVEDANO! Voden ogled Polhovega doživljajskega parka, 18. oktober 2020

ODPOVEDANO!!! NEDELJSKO VODENJE JE ZARADI NOVIH UKREPOV IN PRIPOROČIL ODPOVEDANO! V Polhov doživljajski park ste še vedno vljudno vabljeni, vendar le ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil vlade in NIJZ-a.
Hvala za vaše razumevanje!

#OstanimoZdravi #BlagajevaDezela #IgrivoZaledjeLjubljaneV nedeljo, 18. oktobra 2020 ob 10. uri, vljudno vabljeni na voden ogled z interpretativnim vodnikom po Polhovem doživljajskem parku.
 
Pomagajte polhu rogoviležu poiskati dom!
 
Vodenje je brezplačno.
Vstopnina: 5 eur/osebo
 
Popotovanje po pravljično-doživljajski deželi ima svoj začetek v Polhograjski graščini, otroci pa imajo na poti nadvse pomembno nalogo: polhu rogoviležu bodo pomagali najti nov dom. Na začetku poti otroci ob vstopnici prejmejo Polhovo knjižico kot didaktično-pedagoško pomagalo ter svinčnik. Na poti otroci v zemljevid lepijo nalepke, zbirajo žige ter rešujejo različne naloge, za kar jih na koncu poti čaka nagrada.
Ob tem jih na poti pričakuje kar 10 velikih lesenih skulptur gozdnih živali, pa lesene hišice, otroški čebelnjak, živalska pošta, jazbina, didaktični elementi in še in še ...
Čaka vas prava gozdna družinska dogodivščina, ki je zanimiva v vseh letnih časih. Če obisk Polhovega doživljajskega parka združite še z obiskom zanimivega Muzeja pošte in telekomunikacij v Polhograjski graščini, pa bo družinski dan popoln!

Datum in ura: 18.10.2020 ob 10.00
Kraj: Polhov Gradec
Organizator: JZ Polhograjska graščina
Kontaktni telefon: 031 776 259
Kontaktni email: info@grad-polhovgradec.si


Koledar prireditev


Kultura Šport Narava Dogodek Delavnice Vse Danes Ta teden Ta mesec