Vsi lokalni ponudniki hrane na območju LAS Barje z zaledjem zbrani na enem mestu

V času obolenja Covid-19 se je povpraševanje po lokalnih proizvodih izjemno povečalo. Da bi prebivalcem območja Las Barje z zaledjem olajšali dostop do lokalne ponudbe ter pomagali domačim pridelovalcem hrane, je LAS Barje z zaledjem na svoji spletni strani objavil seznam lokalnih ponudnikov na tem območju. Seznam je dostopen na spletni strani https://www.lasbarje.si/, s klikom na zavihek Zakladi kmetij, oz. na povezavi: https://www.lasbarje.si/lokalni-ponudniki-hrane. Območje LAS Barje z zaledjem, ki predstavlja podeželsko zaledje Ljubljane, vključuje šest občin južno in jugozahodno od glavnega mesta, in sicer občine Borovnica, Brezovica pri Ljubljani, Horjul, Log - Dragomer, Vrhnika in našo občino Dobrova - Polhov Gradec.

Na seznamu ponudnikov hrane iz naše občine se že najdejo Ovnova kmetija, Dežela zelišč, kmetija Na Prosenov, kmetija Na svoji zemlji, Sirarstvo in kozjereja Orešnik, ekokmetija Levičnik in kmetija Pr'Glinarju.

Seznam zakladov kmetij Ljubljanskega barja in zaledja pa se še dopolnjuje. Če želite, da je ponudba vaših izdelkov objavljena na omenjenem spletnem seznamu, posredujete informacije o vaši ponudbi na elektronski naslov: info@lasbarje.si.