Osnovnošolci, lokalno prebivalstvo in ponudniki naravne in kulturne dediščine - vabljeni k sodelovanju

Lokalna akcijska skupina Barje z zaledjem (https://www.lasbarje.si/), ki deluje na območju občin Brezovica, Borovnica, Dobrova-Polhov Gradec, Horjul, Log-Dragomer in Vrhnika, vzpostavlja in dopolnjuje evidenco naravne in kulturne dediščine, z namenom vzpostavitev mreže zelenih trajnostnih točk naravne in kulturne dediščine. Dediščino želimo vključiti v rekreacijsko in turistično infrastrukturo ter spodbujati trajnostni način življenja.

Pri tem nam pomagajo študentje Oddelka za geografijo FF UL, ki za potrebe lokalne akcijske skupine zbirajo informacije o naravni in kulturni dediščini območja LAS Barje z zaledjem. Pripravili so anketne vprašalnike, ki so namenjeni poznavanju naravne in kulturne dediščine različnih ciljnih skupin.

 

Veseli bomo, če si boste vzeli čas in izpolnili anketo, saj nam bodo rezultati v veliko pomoč pri pripravi projektov sofinanciranih iz evropskih sredstev.

 

Spodaj so objavljeni anketni vprašalniki za različne ciljne skupine. Prosim izpolnite anketo glede na ciljno skupino, v katero spadate. To sporočilo prosim razpošljite še po svojih bazah, saj želimo pridobiti čim več vaših mnenj in predlogov.

Osnovnošolci - povezava do anketeLokalno prebivalstvo - povezava do ankete Ponudniki oz. upravljalci naravne kulturne dediščine - povezava do ankete Hvala za sodelovanje.