Anže Košir

Pr' Popr

Počitniška hiša obkrožena z živalmi

Ljubitelji narave, živali in ročnih spretnosti, tisti, ki radi aktivno in ustvarjalno preživljate prosti čas; vabimo vas v prečudovito okolje Polhograjskega hribovja, v vasico Črni Vrh, na nadmorsko višino okrog 800 m.

Ob prihodu vam razkažemo našo kmetijo, skoraj 200 let star hlev s številnimi vrstami domačih živali, kozolec, od koder je prečudovit razgled, vrt, njive in sadovnjak, kjer si v poletnih in jesenskih mesecih lahko sami naberete zelenjavo in sadje. Če želite, vas pospremimo v gozd, da naberete borovnice, gobe ali kostanj, ponoči pa lahko skozi teleskop opazujete zvezdno nebo. Ustvarjalnim gostom omogočamo, da si izdelajo spominke iz volnene preje ali pa si oblikujejo različne lesene izdelke.

Naš slogan je naravno, preprosto, izvirno in uporabno. Tega se držimo tudi pri prenovi počitniške hiše. Vse ideje pri opremljanju so nastale v okviru naše družine in oprema je bila narejena v domači delavnici. 

NASLOV:
Črni Vrh 1a
1355 Polhov Gradec 

NASTANITVENI PODATKI:
Oddajamo celotno počitniško hišo:
- posteljnina in brisače so vključeni v ceno
- 2 veliki spalnici, 2 manjši sobi - skupaj 12 ležišč
- 2 kopalnici s stranišči,
- dnevna soba, kuhinja, balkon
- poletna kuhinja, jedilnica in dvorišče z veliko mizo in žarom
- brezplačno parkirišče, brezplačen Wi-Fi
- hišni ljubljenčki dovoljeni
- bližina avtobusnega postajališča

Ob prihodu vas na mizi pričaka vrečka z dobrotami Blagajeve dežele. Kadarkoli pa lahko na lastno odgovornost obiščete živali v hlevu in okolici, ali po si pripravite piknik pri kozolcu.

KONTAKT:
+386 (0)51 884 931 (Anže Košir)
+386 (0)41 940 804 (Simona Košir)
anzek.kosir@gmail.com
simona.kosir5@gmail.com
mizar.marko.kosir@gmail.com

AIRBNB: 
https://www.airbnb.com/rooms/26527730