Izboljšanje imunosti telesa

Vabim vas na prvega v nizu dogodkov, s katerimi odpiramo vrata širokemu krogu ljudi v sklopu projekta revitalizacije Gutnikove domačije v Brišah pri Polhovem Gradcu: predavanje z naslovom Izboljšanje imunosti telesa. Dogodek, za katerega verjamem, da bi vas utegnil zanimati (ali pa katerega od znancev, ki jim tudi lahko prepošljete to povabilo), bomo izvedli na prostem, pod kozolcem v neokrnjeni naravi naše domačije.

 

KDAJ: Sobota, 26. september 2020, od 15:00–18:30 (zaključek dogodka bo ob ognju; odidete, ko vam zapaše)

 

KJE: Briše pri Polhovem Gradcu 17, SI- 1355 Dobrova-Polhov Gradec (navodila za pot najdete na dnu emaila).

................................................................

 

VSEBINA DOGODKA:

 

Z notranjim čiščenjem in negovanjem telesa preventivno poskrbimo za svoje zdravje.

Kakšna je v praksi podpora imunskemu sistemu? Zakaj so črevesne obloge idealen prostor za parazite, viruse, bakterije in veliko število bolezenskih klic? Kako lahko z zelišči in eteričnimi olji, glino, zeolitom, bentonitom, globinsko nego notranjih organov, z dihalnimi vajami, akupunkturo, postom, klistirjem, kolonikom, itd. krepimo svoje telo?

Na ta vprašanja bo v soboto, 26.9. 2020 s pričetkom ob 15h, odgovorila Metka Gorjup, ki je diplomirala na International School of Colon Hydro Therapy v Švici in je od leta 2000 članica mednarodnega strokovnega združenja Colon Hydrotherapy I – ACT, poleg tega pa je pridobivala strokovna znanja tudi s področij ayurvede in joge.

Udeležencem bo predstavila tudi nekaj preprostih, a učinkovitih dihalnih vaj, vaj za meridijane in nekaj osnovnih principov samomasaže z učinkom na žleze.

Tako kot naše bolezni lahko prihajajo iz naše notranjosti, se tudi naša moč zdravljenja nahaja v nas samih, vprašanje je le, če to hočemo pripoznati.


............................................................

Dogodek je sicer BREZPLAČEN, so pa zaželjene donacije v višini 10 eur.

Število udeležencev je omejeno. Potrebne so predhodne prijave na email: anja@anjastrajnar.com.

Po dogodku bomo postregli z enostavnim domačim obrokom, zakurili ogenj in po želji še malo pokramljali.

Dogodek bo v vsakem vremenu.

Navodila za pot: do naslova Briše pri Polhovem Gradcu 17 vas navigacijski sistemi pripeljejo skoraj točno. 1 km pred ciljem z lokalne ceste prečkate potok na mestu, kjer vzporedno stojita dva mostička, prava pot vodi po lesenem.

Datum in ura: 26.09.2020 ob 15.00
Kraj: Briše pri Polhovem Gradcu 17
Organizator: Anja Strajnar
Kontaktni telefon: 041 927 818
Kontaktni email: anja@anjastrajnar.com


Koledar prireditev


Kultura Šport Narava Dogodek Delavnice Vse Danes Ta teden Ta mesec