Znani so nagrajenci ankete o prometu in javnih površinah

Na pustni torek, 25. 2. 2020, je prostore občinske uprave ter župana in njegove sodelavce obiskalo več pustnih mask iz dobrovskega vrtca. Princeske, pikapolonice, gasilci ter ostale zanimive in zabavne maske so s seboj prinesle norčavo pustno vzdušje ter otroško igrivost. Ena izmed skupin otrok ter njihovi vzgojiteljici pa so se izkazali tudi kot koristni pomočniki. Pomagali so namreč pri žrebanju nagrad v nagradni igri Anketa o prometu in javnih površinah v Občini Dobrova - Polhov Gradec. Anketa, ki bo poskrbela, da bodo pobude, opombe in mnenja občanov vključena v novo občinsko strategijo prometne mobilnosti in varnosti, je samo eden izmed načinov pristopa občine k reševanju prometne problematike.

Izmed 190 posameznikov, ki so izpolnili anketo ter se odločili tudi za sodelovanje v nagradni igri, smo izžrebali 31 nagrajencev, med katere bomo razdelili 10 termo steklenic, 10 pohodnih palic, 10 kolesarskih majic ter kot glavno nagrado doživetje za dve osebi. Podelitev nagrad bo potekala na javni razpravi v sklopu priprave že omenjene Strategije mobilnosti in varnosti v Občini Dobrova - Polhov Gradec naslovljeni Občina po meri človeka, ki bo v sredo, 4. marca 2020 ob 17. uri, v avli OŠ Dobrova.

Nagrajenci so:

Klemen Trobec, Stanka Kirinčič, Gordana Černe, Vito Robar, Marko Dolenc, Janez Dolinar, Tajda Pirnat, Mojca Klančar Dolinar, Maja Strajnar, Kristina Tominc, Veronika Prijatelj, Vesna Alič, Marjeta Jankovec, Jelka Ciuha, Klara Širca, Matej Kuhar, Martina Fistrič, Aleš Popovič, Tomo Dolenc, Zlatko Ostanek, Ana Dolinar, Jasna Zibelnik, Urban Brulc, Helena Ušeničnik, Janez Kogovšek, Boštjan Černivec, Maja Podobnikar, Igor Škorjanc, Martina Zdešar, Matic Sečnik in Marko Košir. Nagrajenci bodo o nagradi in njenem prevzemu obveščeni po pošti.