ZBERIMO 21.000 VOŠČIL ZA STAROSTNIKE

Ker je letošnje leto še posebej težko za starostnike v domovih za ostarele, vas lepo vabimo, da se pridružite akciji zbiranja voščil za 21.000 starostnikov po domovih za starejše iz cele Slovenije, tudi Občine Dobrova - Polhov Gradec.

V Občini Dobrova - Polhov Gradec smo se odločili, da jim poskusimo polepšati dan in pristopili k akciji, katere pobudnica je Ana Petrič, direktorica doma Centra za starejše občane v Notranjih Goricah in obenem predsednica društva Skupaj za starejše.

Župan Franc Setnikar k sodelovanju v akciji vabi vse vas, spoštovane občanke in spoštovani občani.

Napišite kratko pismo ali voščilnico z dobrimi željami, pozitivnimi mislimi. Pomembno je pisati z velikimi črkami, čitljivo, izogniti pa se je treba definiranju spola. Če bo prejemnik želel, se vam bo morda odzval s pismom, zato je pomembno pripisati svoj naslov na hrbtno stran voščila. Darilca so sicer sprejemljiva, vendar glede na trenutne razmere morda raje kaj narišite, okrasite.

To pismo do torka, 1. 12. 2020, pošljite na ”MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE” – Ana Petrič, DEOS Center starejših Notranje Gorice, Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice, na hrbtno stran pa zapišite pošiljatelja (sebe).

Omogočamo tudi možnost oddaje na Občini Dobrova - Polhov Gradec, kjer bomo nato poskrbeli za pravočasno dostavo pobudniku akcije. Rok za oddajo na sedežu Občine je ponedeljek zjutraj, 30. 11. 2020.